Webshop

Filters

Showing all 41 results

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Laat alle 41 producten zien

Voor 13:00 uur besteld is de volgende dag in huis.

Maak je keuze

Meest gekozen producten

Welkom in het zakelijke portaal van PureBeton ByBjorn. Dit portaal is bedoeld voor de zakelijke markt, oftewel de verwerkers van betoncire voor vloeren en wanden.

Vanuit deze pagina kun je als geregistreerde klant onze producten rechtstreeks via de webshop bestellen.

Wat is PureBeton?

PureBeton is een kant en klare pasta dat is aangemaakt met kunstharsen met als vulmiddel monoliet korrels. Naast onze eigen kleurlijn is PureBeton in iedere RAL en NCS kleur te verkrijgen én bij normale omstandigheden in twee dagen te realiseren.

PureBeton is een kunstharsgebonden product en daardoor niet vlek gevoelig. Een beschadiging aan een vloer of wand is eenvoudig te herstellen. Doordat PureBeton wordt gekleurd door middel van een kleurmachine, krijg je in 99,9% dezelfde kleur waardoor er na een reparatie nagenoeg niets meer is te zien.

Inloggen of registeren?

In onze webshop vind je alle producten die je nodig hebt om de vloer/wand in twee dagen te realiseren. Uiteraard zijn de producten ook los van elkaar te bestellen.

Als geregistreerde klant klik je vanuit deze pagina rechtstreeks door naar de webshop omgeving van PureBeton. Ben je nog geen klant of wil je je registreren? Klik dan op onderstaande button om een aanvraagformulier in te vullen.