Wanden | BYBJORN

Beton ciré op jouw muur

Naast een unieke sfeer, creëer je met Floors & Walls ByBjorn ook gemak. Beton ciré op jouw muren is water- en schokbestendig en geheel voegloos. Het is toepasbaar in keuken, badkamer, douche of op de wastafel en zelfs op de achterwand van jouw toilet, op de openhaard en op een tafel.

Beton ciré in onderhoudsvriendelijk; heel makkelijk om schoon te houden en het kan tegen een stootje. Omdat we het in praktisch elke kleur voor je kunnen mengen en de structuur zo egaal of robuust aanbrengen als jij maar wilt, past het in elk interieur. Met kleur en structuur pas je het namelijk volledig aan op elke gewenste stijl, of je nou voor landelijk, modern, minimalistisch of industrieel gaat. Beton ciré maakt het helemaal af!

Beton ciré in de badkamer

Kan beton ciré wel in natte ruimtes? Die vraag wordt ons regelmatig gesteld. Goed nieuws: beton ciré is waterdicht tot in de douche. Die je overigens ook optimaal schoon houdt en vrij van kalk of schimmel. Voegen die je schoon moet houden of tegels die dof uitslaan vanwege kalkaanslag, zijn verleden tijd. Met beton ciré in de badkamer heb je een ideaal en volwaardig alternatief voor tegels. En een unieke sfeer, want zeg nou zelf: het oog wil ook wat!

Weet je dat we beton ciré ook aanbrengen over bestaande tegels? In vele gevallen is dat geen enkel probleem. Dat scheelt niet alleen sloopwerk, maar je bespaart dus ook tijd en geld. Bel of mail ons voor een gratis adviesgesprek. Dan bekijken we ter plekke de bestaande situatie en informeren we je over mogelijkheden en prijzen.

 

VAKMANSCHAP BEGINT BIJ DE VAKMAN

Onze dienstverlening start daarom altijd met een persoonlijke kennismaking.

Showroom:
Bentheimerstraat 24 in De Lutte

Afwijkende openingstijden
donderdag 20 februari van 14 uur tot 17 uur
vrijdag 21 februari van 14 uur tot 17 uur

Openingstijden
Maandag t/m woensdag op afspraak
Donderdag van 10 uur tot 17 uur
Vrijdag van 10 uur tot 17 uur
Zaterdag van half 10 tot half 1
Zondag op afspraak

Postadres:

Bentheimerstraat 24
7587 NH De Lutte
Tel. 06 512 056 07
info@bybjorn.nl

Jouw naam

Telefoonnummer

E-mail adres

Bericht


is een verplicht veld