Wanden

De kracht van ambacht.

Beton ciré op de muur geeft dat unieke effect; een kenmerkende sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes. Niet verrassend dus dat de betonlook niet meer weg te denken is uit het interieur van nu. Van vloeren tot aanrechtbladen en van krukjes tot muren: beton is helemaal hot! Ontdek wat het kan doen voor jouw interieur!

Pure-beton op jouw muur

Naast een unieke sfeer, creëer je met Floors & Walls ByBjorn ook gemak. Pure-beton op jouw muren is water- en schokbestendig en geheel voegloos. Het is toepasbaar in keuken, badkamer, douche of op de wastafel en zelfs op de achterwand van jouw toilet, op de openhaard en op een tafel.

Pure-beton in onderhoudsvriendelijk; heel makkelijk om schoon te houden en het kan tegen een stootje. Omdat we het in praktisch elke kleur voor je kunnen mengen en de structuur zo egaal of robuust aanbrengen als jij maar wilt, past het in elk interieur. Met kleur en structuur pas je het namelijk volledig aan op elke gewenste stijl, of je nou voor landelijk, modern, minimalistisch of industrieel gaat. Pure-beton maakt het helemaal af!

Pure-beton op in de badkamer

Kan pure-beton wel in natte ruimtes? Die vraag wordt ons regelmatig gesteld. Goed nieuws: beton ciré is waterdicht tot in de douche. Die je overigens ook optimaal schoon houdt en vrij van kalk of schimmel. Voegen die je schoon moet houden of tegels die dof uitslaan vanwege kalkaanslag, zijn verleden tijd. Met pure-beton in de badkamer heb je een ideaal en volwaardig alternatief voor tegels. En een unieke sfeer, want zeg nou zelf: het oog wil ook wat!

Weet je dat we pure-beton ook aanbrengen over bestaande tegels? In vele gevallen is dat geen enkel probleem. Dat scheelt niet alleen sloopwerk, maar je bespaart dus ook tijd en geld. Bel of mail ons voor een gratis adviesgesprek. Dan bekijken we ter plekke de bestaande situatie en informeren we je over mogelijkheden en prijzen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

AdminWanden