Meer informatie Informatie Partner worden Partner Contact opnemen Contact
Afspraak in showroom Showroom Offerte aanvragen Offerte Contact opnemen Contact Gratis kleurstalen Kleurstalen

robuuste warmte

Ervaar de indrukwekkende robuustheid en warme uitstraling van betonlook muren. Beton ciré creëert rust en reinheid in de ruimtes waar jij dat wilt. Voegloos, onderhoudsvriendelijk en schokbestendig, voor ontspannen momenten in je badkamer, keuken of woonkamer.

Wall hero uitgelicht

Beton ciré. Muren met karakter.

Beton ciré biedt onbegrensde mogelijkheden voor jouw interieur. Met de betonlook muren creëer je een badkamer als serene oase, maar ook een huiselijke leefkeuken of een woonkamer in industriële stijl. Het robuuste materiaal en de warme uitstraling maken beton ciré geschikt voor iedere ruimte en allerlei oppervlakken. Van de keuken tot de badkamer, en van de woonkamer tot het toilet.

kleurenstalen verkrijgbaar in 4 shiny tinten

Logo By Bjorn Aluminium
Logo By Bjorn Bronze
Logo By Bjorn Copper
Logo By Bjorn Gold
PBF2630

badkamer

Met beton ciré creëer je de ultieme ontspanning in jouw badkamer. De betonlook geeft de ruimte een rustige uitstraling en het naadloze, gladde oppervlak zorgt voor optimaal onderhoudsgemak. Beton ciré is vrij van kalk of schimmel en blijft eenvoudig schoon. Doffe tegels en vervuilde voegen zijn daardoor voor altijd verleden tijd.

En het mooie is: daarvoor hoef je niet eens je bestaande tegels te verwijderen. Onze pure beton ciré kan worden aangebracht op bestaande tegels. Dat scheelt niet alleen sloopwerk, je bespaart ook tijd en geld.

Meer weten?

Metallics
Walls Schiphol