Vloeren

Kies een kleur

ByBjorn biedt verschillende kleuren vloeren aan. Maak hieronder een keuze uit een kleur om deze te bekijken. Klikt u op de foto, dan kunt u verschillende foto’s zien in de gekozen kleur. Ook hebben we een kleurenwaaier.

Gietvloeren, uniek en duurzaam

Betonvloeren zijn niet meer weg te denken uit het interieur van nu. De strakke, gladde vloer laat meubels en accessoires prachtig uitkomen en creëert daarnaast een ruimtelijk gevoel.

ByBjorn heeft twee soorten gietvloeren, die beiden uniek zijn en speciale eigenschappen bezitten. Wij onderscheiden de Pure-Beton spaan vloeren van de betonnen cement gebonden gietvloeren. Het zijn beiden vloeren van uitzonderlijke kwaliteit, maar ze verschillen in uitstraling. Beide vloeren worden laag voor laag opgebracht, waarbij elke laag een andere functie heeft.

Zowel onze Pure-Beton vloer als cement gebonden gietvloeren zijn duurzaam, naadloos, vloeistofdicht, geschikt bij vloerverwarming en zeer onderhoudsvriendelijk. Een perfecte vloer voor elke ruimte in huis of op kantoor, ook voor mensen met allergieën voor huisstofmijt of astma.

Gietvloer van PU

– Rustige of betonlook uitstraling
– UV stabiel
– Flexibel en scheur overbruggend
– Verkrijgbaar in talloze kleuren

Gietvloer van beton

– Robuuste, natuurlijke uitstraling
– Meest duurzame gietvloer
– UV stabiel
– Verkrijgbaar in unieke natuurlijke kleuren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

AdminVloeren