Projecten | BYBJORN

Schiphol

De locaties waar we aan het werk gingen, bevonden zich achter de douane op Schiphol. Dit had wat voeten in de aarde. Zo moesten we worden voorzien van een Schipholpas en vond er een screening door justitie plaats. Dit soort projecten vraagt alleen logistiek en organisatorisch voor wat meer tijd en aandacht. Allemaal geen probleem!

Street Food Market lounge

In opdracht van Horstermeer Interieur hebben wij Street Food Market lounge 2 voorzien van een achterwand, bekleed met een betonlook gesteente. Bestand tegen warmte en vocht en dus ideaal voor in de horeca!

Hekker Interieur en HMS hosting

Hier hebben we Frames Bar & Bites voorzien van beton gesteente op de bar en op de vloerdelen. Een trendy bar met een stoere mix van industriële en vintage meubels. Kunst uit het Stedelijk Museum aan de muren maakt het geheel compleet!

Amsterdam Bread Company

Eén van onze grootste en ook bijzondere opdrachten. Alle onderdelen die wij mochten voorzien van beton, hebben betrekking op hun brood concept, waaronder een molensteen waar meel van werd gemalen. We gebruikten gefrijnd beton voor de frontdelen van de bar en balies. Daarnaast is er een waterput met handpomp volledig gemaakt van betonlook, zijn er 17 balen stro van beton – zowel rond als vierkant – waar mensen op kunnen zitten hebben we bartafels voorzien van spreekwoorden over molens. En dat allemaal in en met beton!

Heineken/Kroeze Interieur

Voor een project in Ethiopië hebben wij een bar voorzien van zichtbeton met de letters van Heineken uitgelicht.

Bardelen en praattafels werden voorzien van beton met daarin koper verwerkt. De letters van Heineken hebben wij als reliëf uitgewerkt in het beton.

PureBeton is een hoogwaardige 1 componenten afwerkstuc samengesteld uit cement en hoogkwalitatieve additieven en synthetische resin. PureBeton kan worden toegepast op wanden en vloeren en is ook geschikt voor gebruik in badkamers. Door het gebruik van natuurlijke pigmenten heeft PureBeton een authentieke, unieke en natuurlijke uitstraling.

Een aantal projecten:


  • Schiphol

  • HMS Hosting

  • Amsterdam Bread Company

  • Kroeze interieur

  • Horstermeer interieur

  • Hekker interieur bouw

  • Frames Bar &Bites

  • Street food Market

VAKMANSCHAP BEGINT BIJ DE VAKMAN

Onze dienstverlening start daarom altijd met een persoonlijke kennismaking.

Showroom:
Bentheimerstraat 24 in De Lutte

Afwijkende openingstijden
donderdag 20 februari van 14 uur tot 17 uur
vrijdag 21 februari van 14 uur tot 17 uur

Openingstijden
Maandag t/m woensdag op afspraak
Donderdag van 10 uur tot 17 uur
Vrijdag van 10 uur tot 17 uur
Zaterdag van half 10 tot half 1
Zondag op afspraak

Postadres:

Bentheimerstraat 24
7587 NH De Lutte
Tel. 06 512 056 07
info@bybjorn.nl

Jouw naam

Telefoonnummer

E-mail adres

Bericht


is een verplicht veld